Kellertours Personenvervoer houdt zich bezig met personenvervoer per luxe taxi, taxibus en of touringcar. Wij vervoeren clienten uit binnen en buitenland, leden van gemeente en deelraden van amsterdam e.o., overheidsinstellingen, ministerieen, en medewerkers van grote bedrijven en instellingen uit binnen en buitenland.Vanaf 1 januari 2013 zijn de volgende vervoerspartners onderdeel van Kellertours Personenvervoer ®- :

– kellertax.nl

– Kleinetouringcar.nl

– Touringcarbus.nl

– Touringcarbedrijfamsterdam.nl

– Touringcarhureninamsterdam.nl

Al deze vervoerspartners werken samen onder de: Kellertours Personenvervoer ®- vlag

Geschiedenis

Kellertours personenvervoer is in 1990 begonnen als kleine taxionderneming in Amsterdam onder de naam Kellertax Personenvervoer. Wij verzorgden straattaxi vervoer ,Schipholvervoer per taxi of taxibus vanuit heel Nederland. Ook zijn wij een periode ingehuurd om het vervoer van ouderen per taxi en/of taxibusje in Amsterdam e.o. te verzorgen.

Omdat wij meer vervoersaanvragen kregen voor het vervoeren van grotere groepen zijn wij onze vervoersdiensten gaan uitbreiden.

Met meer en grotere taxibussen en touringcars zijn wij onze klanten gaan vervoeren.
Door goede contacten met reguliere touringcarbedrijven konden wij onze klanten de diensten aanbieden die zij ons vroegen. De samenwerkingen met deze touringcarbedrijven bestaan nu nog steeds.
Hieruit is Kellertours Personenvervoer ontstaan.

Kellertours Personenvervoer bestaat uit een taxi-afdeling en een touringcar-afdeling.
Heden ten dagen kunnen wij met trots zeggen dat wij al het personenvervoer kunnen organiseren voor onze klanten.

Van Taxi vervoer tot Groot-groepsvervoer.
Groepen van 850 passagiers vervoeren in de binnenstad van Amsterdam zijn door ons al meerdere malen, tot grote tevredenheid van onze klanten,verzorgt.

Wij verzorgen in Amsterdam e.o. nu al jaren personenvervoer per taxibusje en touringcar voor diverse grote bedrijven en evenementen organisaties.
Familie uitjes, dagtochten, luxe zakenvervoer, al het vervoer gaat met comfortabele luxe busjes

Taxibusjes ingericht voor het vervoer van 6 – 7 of 8 passagiers of grotere minibussen-16 tot 25 passagiers of zelfs met 87 persoons dubbeldekkers.

Kellertours Personenvervoer:
De specialist voor Taxi – taxibus of Touringcar vervoer in en vanuit Amsterdam